2011. augusztus 26., péntek

Goldenblog 2011 - IT kategóriában első háromban a Gépírás Blog!

A 2011-es Goldenblog versenyen a zsűri döntése alapján "informatikai blogok" kategóriában a dobogóra került a Gépírás Blog (közönségszavazásban azért hátrébb végzett, hiszen eddig nem rendelkezett túl nagy olvasótáborral - de köszönök minden, a blogra leadott szavazatot).

A zsűri indoklása:

"Első pillanatban meglepő, hogy egy egész blogot lehet szentelni egy olyan, marginálisnak tűnő témának, mint a gépírás, de ha elmerülünk a blog postjaiban, kiderül, hányféle terület kapcsolódik még ide: komoly hardverek [megj.: ErgoMotion], kevésbé komoly kütyük [megj.: FingeRing - Ujjazás nevű szerkezet és inverz billentyűzet], vicces rajzok, fotók, sőt még játékok [megj.: milyen gyorsan tudod leírni az ABC-t?] is. Szóval, ha valaki úgy gondolná, hogy a „gépírás” kimerül a billentyűzet napi, már-már rutinszerű nyomkodásában, csak menjen fel erre a blogra, és meg fog lepődni, milyen színes világ nyílik meg előtte."

Hogy végül az 1., a 2. vagy a 3. helyet szerzi meg a Gépírás Blog, az szeptember 8-án derül majd ki, a Goldenblog díjátadón (versenytársak: a Keresővilág blog és az Androidportál).

Ajánló azoknak, akik csinos hölgyeket néznének:

Azoknak pedig, akik gépírás gyakorló szöveget keresnek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése